RESTAURANT MARMARIS

RESTAURANT MARMARIS Livraison à Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 428 beoordelingen
4 jun 2020 om 22:42 Heel lekker en mooi op tijd
2 jun 2020 om 20:45 Excellent durum, definitely better than most places. On delivery my cocktail sauce was spilled all over the inside of the bag so that was a shame, luckily this durum didn't need sauce to be great.
31 mei 2020 om 0:49 Heel lekker eten.
28 mei 2020 om 20:48 De mezze was superlekker! Ook de kumpir pita met room, kaas & champi’s was heel lekker, smullen maar
28 mei 2020 om 12:54 The fries came cold and brown from being cooked to long. I asked pizza without onion and it came with onion.
26 mei 2020 om 23:20 Dessert ontbrak bij de levering, namelijk de Baklava.
24 mei 2020 om 22:11 This is the first time I give five stars and kudos in a review here of any restaurant. Food was on time, and absolutely on point. Delicious and well made. I'll be back! *****
24 mei 2020 om 21:32 Zeer lekker, goede porties en zelfs voor aangekondigde tijd geleverd. Top!
24 mei 2020 om 18:25 lekkere pizza en lookbroodjes sneller bezorgd dan aangegeven
23 mei 2020 om 2:25 Besteld voor iets extra (durum pita) , aan de telefoon was dit geen probleem en kwam inorde. Bij levering het extra er niet bij. Bezorger vertelde dat dit niet meer werd gebracht of pas binnen 3u. Als ook was er geen saus bij de kapsalon.
22 mei 2020 om 21:34 Bijna 2 uur op bezorging moeten wachten terwijl op de app 35 min stong. Champions zaten niet mee op de pizza, vergeten?
22 mei 2020 om 21:30 Wederom heeft het gesmaakt. Dit keer hebben we wel geen gevulde bladeren bij de Turkse Mezze schotel gekregen. Vergeten!?